еМагазин

Tag : Цветанка Иванова

Македонија

Синот на Цветанка Иванова го демантира Јанушев за политички влијанија во неговата фирма

Редакција
Како сопственик и управител на фирмата ДПТУГ „ДИКОР ЦД,“ ДООЕЛ Струмица целосно ги демантирам наодите што генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев ги пласира во...
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ обвинува: Синот на Цветанка Иванова добил тендер од државата за чистење на патиштата во Источна Македонија

Редакција
Синот на генералната секретарка на Собранието, Цветанка Иванова добил тендер од државата преку фирмата „ДИКОР ЦД“ ДООЕЛ Струмица од државата за чистење на патиштата во...