еМагазин

Tag : Делукс-ауто

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Делукс-ауто“ го доби тендерот на Агенцијата за странски инвестиции за набавка на автомобили

Редакција
Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот по распишаниот тендер за набавка на нови патнички моторни возила склучи два договори со друштвото за производство,...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Кумановската „Делукс-ауто“ го доби тендерот на Агенцијата за лекови за набавка на возила вреден 48.000 евра

Никола Осило
Агенцијата за лекови и медицински средства по распишаниот тендер за набавка на моторни возила склучи договор со друштвото за производство, трговија и услуги „Делукс-ауто“ ДООЕЛ...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Делукс-ауто“ го доби тендерот на Апелацискиот суд Скопје за набавка на автомобил вреден 32.500 евра

Никола Осило
Апелацискиот суд Скопје по распишаниот тендер за набавка на возило склучи договор со друштвото за производство, трговија и услуги „Делукс-ауто“ ДООЕЛ увоз-извоз Куманово. Вредноста на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Кумановската „Делукс-ауто“ го доби тендерот на Царинската управа за набавка на 13 возила „тежок“ 325.000 евра

Никола Осило
Царинска управа по распишаниот тендер за набавка на службени моторни возила склучи договор со друштвото за производство, трговија и услуги „Делукс-ауто“ ДООЕЛ увоз-извоз Куманово. Вредноста...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Кумановската „Делукс-ауто“ го доби тендерот на Агенцијата за стоковни резерви за набавка на лимузина вредна 30.000 евра

Никола Осило
Агенција за стоковни резерви по распишаниот тендер за набавка на патнички автомобил склучи договор со друштвото за производство, трговија и услуги „Делукс-ауто“ ДООЕЛ увоз-извоз Куманово....