еМагазин

Tag : должници

Бизнис

Министерството за транспорт и врски на 73. место меѓу 1.011 државни должници: Неплатен долг од 47 милиони денари

Никола Осило
Заклучно со септември, годинава дури 1.011 министерства, општини, јавни претпријатија, обвинителства, училишта и други субјекти кои работат под капата на државата или на локалната управа...
Бизнис

МВР на 51. место меѓу 1.011 државни должници: Неплатен долг од 73 милиони денари

Никола Осило
Заклучно со септември, годинава дури 1.011 министерства, општини, јавни претпријатија, обвинителства, училишта и други субјекти кои работат под капата на државата или на локалната управа...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Владата на 138. место меѓу 1.011 државни должници: Неплатен долг од 18 милиони денари

Никола Осило
Заклучно со септември, годинава дури 1.011 министерства, општини, јавни претпријатија, обвинителства, училишта и други субјекти кои работат под капата на државата или на локалната управа...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Детален преглед: Топ десет државни должници

Никола Осило
Заклучно со септември, годинава дури 1.011 општини, јавни претпријатија, обвинителства, училишта и други субјекти кои работат под капата на државата или на локалната управа имале...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Звучни имиња и фирми на новата листа на должници на УЈП

Редакција
На најновата листа должници на Управата за јавни приходи (УЈП), на која има 2.043 правни лица и 2.062 физички лица, традиционално доминираат јавните и државните претпријатија....
Бизнис

Листа на должници на УЈП: Јавни претпријатија меѓу рекордерите по неплатен данок

Никола Осило
Управата за јавни приходи ја објави листата на должници бр.09/2018 за долгови доспеани до 31.05.2018 и неплатени до 31.08.2018 година по основ на ДДВ, данок...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Звучни имиња на најновата листа должници на УЈП

Никола Осило
Управата за јавни приходи ја објави листата на должници бр.09/2018 за долгови доспеани до 31.05.2018 и неплатени до 31.08.2018 година по основ на ДДВ, данок...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Драстичен раст на долгот на граѓаните и фирмите на новата листа на должници на УЈП

Редакција
На најновата Листата на должници на Управата за јавни приходи (УЈП), бр.08/2018, објавени се 2.290 должници – правни лица (повеќе за 221 од претходната листа)...
Бизнис

Проверете дали сте на новата листа на должници на УЈП

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) ја објави новата листа на должници, заклучно со 31.07.2018 година, по основ на ДДВ, данок на добивка, персонален данок на...