еМагазин

Tag : листа на должници

Бизнис ТОП СТОРИИ

Фирми поврзани со Мијалков со месеци се на Листата на должници на УЈП

Редакција
Фирми поврзани со поранешниот прв човек на Управата за безбедност и контраразузнавање (УБК), Сашо Мијалков со месеци се меѓу десетте најголеми должници на Листата на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Топ 10 најголеми должници на новата Листа на должници на УЈП

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) ја објави новата Листа на должници бр.09/2023 за долгови доспеани до 31.05.2023 година и неплатени до 31.08.2023 година по основ...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Кои се најголемите должници на Листата на должници на УЈП за август

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) ја објави Листа на должници бр.08/2023 за долгови доспеани до 30.04.2023 и неплатени до 31.07.2023 година по основ на ДДВ,...
Бизнис

Расте бројот на фирми на Листата на должници на УЈП

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) ја објави Листата на должници бр.08/2023 за долгови доспеани до 30.04.2023 и неплатени до 31.07.2023 година по основ на ДДВ,...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Топ 10 најголеми должници на новата Листа на должници на УЈП

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) ја објави Листа на должници бр.06/2023 за долгови доспеани до 28.02.2023 и неплатени до 30.05.2023 година по основ на ДДВ,...
Бизнис

Помалку правни и физички лица на новата Листа на должници на УЈП

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) ја објави Листа на должници бр.06/2023 за долгови доспеани до 28.02.2023 и неплатени до 30.05.2023 година по основ на ДДВ,...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Десет најголеми должници на Листата на должници на УЈП

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) ја објави Листа на должници за долгови доспеани до 30.11.2022 и неплатени до 28.02.2023 година по основ на ДДВ, данок...
Бизнис

На новата Листа на должници на УЈП, 1.705 правни и 3.338 физички лица

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) ја објави Листа на должници за долгови доспеани до 30.11.2022 и неплатени до 28.02.2023 година по основ на ДДВ, данок...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Листа на должници на УЈП: Се намалува бројот на граѓани и фирми кои и должат на државата

Редакција
На најновата листа на должници бр.10/2018 на Управата за јавни приходи (УЈП) објавени се 2.043 должници – правни лица (помалку за 135 од претходната листа)...
Бизнис

Проверете дали сте на новата листа на должници на УЈП

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) ја објави новата Листа на должници бр.10/2018 за долгови доспеани до 30.06.2018 и неплатени до 30.09.2018 година по основ на...