еМагазин

Tag : Македонски железници Инфраструктура

Бизнис ТОП СТОРИИ

Македонски железници-инфраструктура вработува 25 лица, плата до 25.608 денари

Редакција
Јавното претпријатие за железничка инфраструктура „Македонски железници“ Скопје објави оглас за вработување на 25 лица на определено време. Се бараат кандидати за телепринтерист, отправници на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Македонски железници-инфраструктура вработува 18 лица, плата до 23.746 денари

Редакција
Јавното претпријатие за железничка инфраструктура Македонски железници-Скопје распиша оглас за вработубање на 18 лица. Се бараат повеќе профили работници меѓу кои помлад инженер соработник за...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Вработувања во Македонски железници Инфраструктура

Редакција
Македонски железници Инфраструктура за вработување на неопределено време на три помошно технички лица. Се бараат возачи и курир, а платите се до 18.158 денари. Повеќе...
Бизнис

Поправен мостот кај Градско, од вечерва железнички сообраќај Велес-Гевгелија

Редакција
Бетонскиот мост на железничката пруга меѓу станицата Градско и крстосницата Кукуричани поради кој во прекин беше железничкиот сообраќај на Коридорот 10 е комплетно саниран и...