еМагазин

Tag : Малиќи груп

БАШ НИ Е ЌЕФ ТОП СТОРИИ

„Малиќи груп“ се запишаа во Регистарот на доброволни дарители на коскена срцевина

Редакција
На 9. февруари годинава, вработените од групацијата „Малиќи груп“, се запишаа во Регистарот на доброволни дарители на коскена срцевина, надевајќи се дека на најмалку на...
Да помогнеме ТОП СТОРИИ

„Малиќи груп“ ќе се вклучат во националната кампања “Биди срцевина-Биди херој“, вклучете се и Вие

Редакција
Вработените од компанија „Малиќи груп“ ќе се вклучат во националната кампања „Биди срцевина-Биди херој“, која ја спроведува Клиниката за хематологија, со поддршка на Министерството за...
Интервју ТОП СТОРИИ

Алексовски: Градиме здрава организациска култура во Малиќи груп

Редакција
Грижата за вработените е еден од главните предуслови, за една компанија да работи успешно, да владее здрава работна средина, да се вади најдоброто од кадарот...
Бизнис ТОП СТОРИИ

(Фото) Малиќи груп гради луксузен комплекс на Истра во Хрватска

Редакција
Македонската компанија Малиќи груп гради луксузен комплекс на Истра во Хрватска, San Lorenzo Village (Сан Лоренцо Вилиџ), одморалиште и недвижнини, кој е лоциран на северниот...
Интервју ТОП СТОРИИ

Арсовски: Колку е попаметна технологијата, толку се попаметни сајбер-напаѓачите

Редакција
Темата за сајбер нападите никогаш не била поактуелна имајќи ги предвид нејзините последици кои ги остави врз нефункционирањето на институциите, при што најголемите последици ги...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Малиќи Груп“ станува холдинг со десет компании

Редакција
Десет компании на семејството Малиќи, од македонскиот и косовскиот пазар стануваат дел од холдингот „Малиќи Груп“. Од „Малиќи Груп“ на промоција на компаниите посочија дека...