еМагазин

Tag : Невенка Стаменковска Стојковски

Македонија

Емилија Трајковска е новата пратеничка во македонското Собрание

Редакција
Емилија Трајковска од листата на кандидати за пратеници на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата треба да ја замени пратеничката Невенка Стаменковска Стојковски до истекот на мандатот на...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавила Невенка Стаменковска Стојковски, заменик министерката за информатичко општество и администрацијаза

Редакција
Поранешната пратеничка на ВМРО-ДПМНЕ, Невенка Стаменковска Стојковски е новиот заменик министер за информатичко општество и администрација во техничката влада. еМагазин го разгледа нејзиниот анкетен лист...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

ПОРТРЕТ: Која е Невенка Стаменковска Стојковски, новиот заменик министер за информатичко општество и администрација

Редакција
Сега веќе поранешната пратеничка од ВМРО-ДПМНЕ, Невенка Стаменковска Стојковски е новиот заменик министер за информатичко општество и администрација во техничката влада. Какво работно искуство има...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавила Невенка Стаменковска Стојковски, кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за заменик министер за информатичко општество и администрација

Редакција
Невенка Стаменковска Стојковски е предлогот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ за заменик или дополнителен министер за информатичко општество и администрација во техничката влада. еМагазин го разгледа нејзиниот...
Македонија ТОП СТОРИИ

Koja e Невенка Стаменковска Стојковски, која од ВМРО-ДПМНЕ е предложена за заменик министер за информатичко општество и администрација

Редакција
Актуелната пратеничка од ВМРО-ДПМНЕ, Невенка Стаменковска Стојковски е предлогот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ за заменик министер за информатичко општество и администрација во техничката влада. Таа претходно...