еМагазин

Tag : Никола Љушев

Бизнис ТОП СТОРИИ

Колкави плати лани во Македонски телеком имале Зоран Китанов, Садула Дураки, Нина Ангеловска…

Редакција
Македонски телеком АД Скопје во годишниот извештај за минатата година, објавен преку Македонската берза објави податоци за примањата на менаџментот (плата, надоместоци на плата, надоместок...
Техно

Мрежите од следната генерација треба да се градат партнерски и да бидат во корист на граѓаните

Редакција
Дигитална трансформација, унапредување на регионалната соработка, употреба на електронски услуги од доверба, како и утврдување на условите за дигитално поврзување на економиите од Западен Балкан...
Техно

Дигиталната трансформација е двигател на економскиот раст на земјите од Западен Балкан

Редакција
„Дигиталната трансформација треба да биде двигател на економскиот раст на земјите од Западен Балкан. Дигитализацијата и паметните технологии ќе овозможат регионална интеграција, нови перспективи и интензивна...