еМагазин

Tag : Ѓорги Филипов

Македонија

На огласот за претседател на државата на СДСМ се јавил само Ѓорги Филипов

Редакција
Портпаролот на СДСМ, Костадин Костадинов денеска изјави дека согласно постапката денеска завршува огласот за  самокандидирање. Постапката, потсети, финишира на 3-ти март со Конгресот на партијата,...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Кој е Ѓорги Филипов, еден од кандидатите за претседател на државата од СДСМ

Редакција
Поранешниот амбасадор Ѓорги Филипов, најави дека ќе се пријави на отворениот оглас за кандидат за претседател на државата на СДСМ. Кој е Филипов? Ѓорги Филипов е...
Македонија

Поранешниот амбасадор Ѓорги Филипов еден од кандидатите на СДСМ за претседател на државата

Редакција
Поранешниот амбасадор Ѓорги Филипов, најави дека ќе се пријави на отворениот оглас за кандидат за претседател на државата на СДСМ. Филипов е доктор по технички науки,...