еМагазин

Tag : тестирања

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Проф. Трајковски: Останува да чекаме, СЗО конечно да прогласи официјален крај на ковид-пандемијата во светски рамки

Редакција
Во текот на месец март дневниот број на тестирања беше прилично намален (жолтата линија на првиот дијаграм), што доведе и до прилично зголемување на стапката...
Македонија ТОП СТОРИИ

Нови 1.091 случај на Ковид-19 од 3.702 тестирања, 156 се реинфекции

Редакција
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа се направени 3.702 тестови, а регистриран е 1.091 нов...
Македонија ТОП СТОРИИ

Нови 333 случаи на Ковид-19 од 3.511 тестирања

Редакција
Министерството за здравство информира, дека согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 24 часа се направени 3.511 тестирања, а регистрирани се 333 нови...
Македонија ТОП СТОРИИ

355 нови случаи на Ковид-19 од 3.042 тестирања

Редакција
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје, дека во последните 24 часа се направени 3.042 тестирања, а регистрирани се 355 нови...
Македонија ТОП СТОРИИ

Нови 473 случаи на Ковид-19 од 2.708 тестирања, бројката на активни е 8.289

Редакција
Министерството за здравство информира, дека согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 24 часа се направени 2.708 тестирања, а регистрирани се 473 нови...
Македонија ТОП СТОРИИ

Нови 449 случаи на Ковид-19 од 3.859 тестирања

Редакција
Министерството за здравство информирa дека согласно податоците од Институтот за јавно здравје во последните 24 часа направени се 3.859 тестирања, а регистрирани се 449 нови...
Македонија ТОП СТОРИИ

Нови 172 случаи на Ковид-19 од 1.483 тестирања, бројот на активни е 8.331

Редакција
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје, дека во последните 24 часа направени се 1.483 тестирања, а регистрирани се 172 нови...
Македонија ТОП СТОРИИ

Нови 606 случаи на Ковид-19 од 3.257 тестирања

Редакција
Министерството за здравство информира дека, согласно податоците од Институтот за јавно здравје во последните 24 часа направени се 3.257 тестирања, а регистрирани се 606 нови...
Македонија ТОП СТОРИИ

511 нови случаи на Ковид-19 од 3.622 тестирања

Редакција
Министерство за здравство информира дека согласно податоците од Институтот за јавно здравје во последните 24 часа направени се 3.622 тестирањe, а регистрирани се 511 нови...
Македонија ТОП СТОРИИ

Нови 54 случаи на Ковид-19 од 3.087 тестирања, бројката на активни се зголеми на 613

Редакција
Министерството за здравство информира дека согласно податоците од Институтот за јавно здравје во последните 24 часа се направени 3.087 тестирања, а регистрирани се 54 нови...