еМагазин

Tag : тренинг

Спорт

Единствен Spinning(R) центар во Македонија со поинаква спортска приказна

Редакција
Спорт Инн е единствен Spinning® центар во Македонија дизајниран да биде основата на која ќе ја изградите посакуваната форма и физичка подготвеност. Тие нудат spinning®...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Можност да се надминат професионалните предизвици – АММ организира тренинг со Сем Вакнин

Редакција
Во Македонија во тек се подготовките за еден од најексклузивните настани. Асоцијација на менаџери на Македонија со проф.д-р Сем Вакнин, го организира првиот тренинг во...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Можноста за ексклузивен тренинг од проф. д-р. Сем Вакнин во Скопје подостапна како никогаш досега

Редакција
Асоцијацијата на менаџери на Македонија со гордост го најавува ексклузивниот тренинг за бихејвиористички техники на продажба со проф. д-р. Сем Вакнин. Тој за сите заинтересирани...