еМагазин

Tag : Енерџи актив

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Енерџи актив“ го доби тендерот на Министерство за правда за набавка на струја вреден 45.000 евра

Редакција
Министерството за правда по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија за потребите на Министерството за правда и подрачните одделенија склучи договор со друштвото за...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Енерџи актив“ го доби тендерот на ГТЦ за набавка на струја вреден 863.000 евра

Никола Осило
АД Градски Трговски Центарпо распишаниот тендер за набавка на електрична енергија склучи договор со друштвото за производство, трговија и услуги „Енерџи актив“ увоз-извоз ДООЕЛ Скопје....
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Енерџи актив“ го доби тендерот на затворот „Идризово“ за набавка на струја вреден 208.000 евра

Никола Осило
Казнено-поправната установа „Идризово“ по распишаниот тендер за набавка на струја склучи договор со друштвото за производство, трговија и услуги „Енерџи актив“ увоз-извоз ДООЕЛ Скопје. Вредноста...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Енерџи актив“ го доби тендерот на „Водовод Битола“ за набавка на струја вреден 224.000 евра

Никола Осило
Јавното комунално претпријатие „Водовод Битола“ по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија склучи договор со друштвото за производство, трговија и услуги „Енерџи актив“ увоз-извоз...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Енерџи актив“ го доби тендерот на струмички „Комуналец“ за набавка на струја вреден 320.000 евра

Никола Осило
ЈПКД „Комуналец“ – Струмица по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија склучи договор со друштвото за производство, трговија и услуги „Енерџи активе“ увоз-извоз ДООЕЛ...