еМагазин

Tag : лента

ТОП СТОРИИ ЧИСТА ОКОЛИНА

(Видео) Катастрофа сред Скопје: Реката Вардар како лента за отпадоци

Редакција
Отсуство на свесност дека секој граѓанин е должен да придонесе во заштитата на животната средина и неефикасност на институциите во справувањето со еколошките проблеми најдобро...
Македонија ТОП СТОРИИ

(ВИДЕО) Мерко за сечењето на лента на пицеријата која е дивоградба: Кај биле властите да реагираат?

Редакција
Градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко кој ја сечеше лентата на отварањето на пицеријата во Охрид, која е дивоградба и се наоѓа во заштитната зона на...