еМагазин

Tag : Лидија Неделкова

Македонија ТОП СТОРИИ

Врховниот суд го потврди разрешувањето на Лидија Неделкова

Редакција
Советот за одлучување по жалби при Врховниот суд на Република Северна Македонија ја одби како неоснована жалбата на Лидија Неделкова и го потврди решението од...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавила разрешената судијка Лидија Неделкова

Редакција
Судскиот совет ја разреши врховната судијка Лидија Неделкова. еМагазин го разгледа нејзниот анкетен лист, кој го доставила до Државната комисија за спречување корупција кога станала...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Која е Лидија Неделкова, врховната судијка која ја разреши Судскиот совет

Редакција
Судскиот совет на денешната седница донесе едногласна одлука да ја разреши од функцијата врховната судијка Лидија Неделкова. Претседателот на Судскиот совет, Киро Здравев рече дека...
Македонија ТОП СТОРИИ

Судски совет ја разреши врховната судијка Лидија Неделкова

Редакција
Судскиот совет на денешната седница донесе едногласна одлука да ја разреши од функцијата врховната судијка Лидија Неделкова. Претседателот на Судскиот совет, Киро Здравев по завршувањето...
Македонија

Отфрлена кривичната на судијката Неделкова против Здравев и двајца членови на Судскиот совет

Редакција
Основното јавно обвинителство Скопје ја отфрли кривичната пријава поднесена од судија на Врховниот суд против претседателот и два члена на Судскиот совет на РСМ за...