еМагазин

Tag : лимузини

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Делукс-ауто“ го доби тендерот на „Водовод и канализација“ за набавка на три лимузини вреден 70.000 евра

Редакција
ЈП Водовод и канализација – Скопје по распишаниот тендер за набавка на три патнички возила – лимузини склучи договор со друштвото за производство, трговија и...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Аутомакедонија“ го доби тендерот на МАПАС за набавка на две лимузини

Редакција
Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување (МАПАС) по распишаниот тендер за набавка на моторни возила преку оперативен лизинг склучи договор со друштвото за...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за транспорт и врски купува пет лимузини

Редакција
Министерството за транспорт и врски распиша тендер за купување пет службени моторни возила (седан-лимузини). Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 4.237.288 денари. Главен критериум...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Собранието купува четири лимузини за 3,5 милиони денари

Редакција
Собранието на Република Македонија распиша оглас за набавка на четири моторни возила – лимузини за потребите на Собрание на Република Македонија. Проценетата вредност на договорот...