еМагазин

Tag : Македонски шуми

Бизнис ТОП СТОРИИ

Тендер тежок 250.000 евра: „Македонски шуми“ купува теренски возила

Редакција
„Македонски шуми“ Подрачна единица – Скопје распиша тендер за набавка на теренски возила. Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 15.380.000 денари или околу 250.000...
ЖИВОТ

На планинарската тура кон Клепа, ќе се садат садници во чест на загинатите Калина и Александар

Редакција
ЕГ Грин Пауер и Планинарски предизвик „12 врвови“ на 10 февруари (недела) организираат еднодневно традиционално зимско искачување на врвот Клепа (1.150 мнв). Во акцијата како...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Тежок тендер: „Македонски шуми“ купува камиони за 35,8 милиони денари

Редакција
„Македонски шуми п.о – Скопје“ распиша тендер за набавка на товарни возила (камиони). Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 35.822.000 денари, а главен критериум...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Македонски шуми распиша тендер за набавка на теренски возила вреден 5,1 милиони денари

Редакција
ЈП Македонски шуми п.о – Скопје распиша тендрр за набавка на четири теренски возила. Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 5.114.000 денари, а главен...