еМагазин

Tag : „Насилство во општина Центар“

Македонија

Продолжуваат судењата за „Насилство во Општина Центар“, „Таргет-Тврдина“ и „Т.Н.Т.“

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да се одржат нови рочишта за случаите „Насилство во Општина Центар“, „Таргет-Тврдина“ и „Т.Н.Т.“ на Специјалното јавно обвинителство...
Македонија

Нови рочишта за „Титаник“ и „Насилство во општина Центар“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да се одржат нови рочишта за случаите „Титаник“ и „Насилство во општина Центар“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО)....
Македонија

Нови рочишта за „Тендери“, „Тортура“ и раздвоената постапка за „Насилство во општина Центар“

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје денеска ќе се одржат нови рочишта за „Тендери“, „Тортура“ и раздвоената постапка за „Насилство во општина Центар“ на Специјалното јавно...
Македонија

Груевски и Јанакиески на суд: Продолжува судењето за „Насилство во општина Центар“

Редакција
Во Кривичниот суд за денеска е закажано ново рочиште за предметот „Насилство во Општина Центар“, на кое треба да продолжи испитувањето на сведоците предложени од Специјалното јавно...