еМагазин

Tag : одбор директори

Бизнис ТОП СТОРИИ

Драган Наков, Сашо Наков и Јелена Наков избрани за членови на Одборот на директори на Хотели Метропол

Редакција
Собранието на акционери на Хотели Метропол АД Скопје донесе одлука за избор на членови на Одборот на директори, соопшти Друштвото преку Македонската берза. За членови...
Бизнис

Кои се членови на Одборот на директори на Хотели Метропол

Редакција
Собранието на акционери на Хотели Метропол АД Охрид ги реизбра за членови на Одборот на директори Драган Наков, Сашо Наков, Филип Мишевски и Наташа Милева,...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Кој е Сашо Симјановски, кој по предлог на Владата влезе во Одборот на директори на Македонски Телеком

Редакција
Сашо Симјановски по предлог на Владата стана неизвршен член на Одборот на директори на компанијата. Според неговата официјална биографија, Симјановски од 2008 година до сега работел...
Бизнис

Сашо Симјановски по предлог на Владата нов член на Одборот на директори на Македонски Телеком

Редакција
Сашо Симјановски, по предлог на Владата е избран за нов член на Одборот на директори на Македонски Телеком, соопшти компанијата преку Македонската берза. Тој е...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Кој е Сашо Симјановски кој Владата го предлага за член на Одборот на директори на Македонски Телеком

Редакција
На престојното Собрание на Македонски Телеком ќе се разгледува и предлог одлуката, Сашо Симјановски по предлог на Владата да стане неизвршен член на Одборот на директори...