еМагазин

Tag : метропол

Бизнис

Кои се членови на Одборот на директори на Хотели Метропол

Редакција
Собранието на акционери на Хотели Метропол АД Охрид ги реизбра за членови на Одборот на директори Драган Наков, Сашо Наков, Филип Мишевски и Наташа Милева,...
Бизнис

Колку акции во Хотели Метропол поседува Драган Наков?

Редакција
Од Хотели Метропол АД Скопје, преку Македонската берза, известуваат дека Драган Наков, синот на бизнисменот Штерјо Наков поседува 665 обични акции односно 0,06% од основната...
Бизнис

Кои се најголемите акционери во Хотели Метропол

Редакција
Во годишниот извештај за минатата година, објавен преку Македонската берза, Хотели Метропол АД Охрид ја објави акционерската структура. Фершпед АД Скопје поседува 760.753 акции и...
Бизнис ТОП СТОРИИ

За плати, награди и надоместоци на менаџментот на Хотели Метропол лани исплатени 4.3 милиони денари

Редакција
Минатата година по основ на бруто плата за извршните директори, награди, надомест за членовите на Одборот на директори на Хотели Метропол АД Скопје им се...