еМагазин

Tag : пиење

Локално

Водата во Охридското Езеро исправна за капење и рекреација

Редакција
Последните анализи спроведени од Центарот за јавно здравје во Охрид покажуваат дека водата во Охридското Езеро е безбедна за капење, спорт и рекреација. Директорот на...
Локално

Небезбедна за пиење водата од јавната чешма во село Драчево

Редакција
Небезбедна за пиење е водата од јавната чешма во село Драчево и таму е поставена табла со соодветно укажување, соопшти денеска Општина Кисела Вода. Останатите...