еМагазин

Tag : солидарен фонд

БЕНЧМАРК ТОП СТОРИИ

Европската комисијата појасни зошто Македонија не доби пари од Солидарниот фонд: Државата не направила доволно расходи

Редакција
Откако беше објавено дека земјава нема да добие средства од пакетот финансиска помош, од околу 530 милиони евра како дополнителна поддршка во рамките на Солидарниот...
БЕНЧМАРК ТОП СТОРИИ

Македонија нема да добие помош од Солидарниот фонд на ЕУ

Редакција
Северна Македонија нема да добие средства од пакетот финансиска помош од околу 530 милиони евра како дополнителна поддршка во рамките на Солидарниот фонд на ЕУ....
БЕСПАРИЦА

Над 3,8 милиони евра донирани во солидарниот фонд за борба со коронавирусот

Редакција
Поединци, компании и институции во изминатиот период, заклучно со денеска, во солидарниот државен фонд за борба со коронавирусот донираа повеќе 3.882.290 евра, соопшти премиерот Зоран...