еМагазин

Tag : тренинг центар

Бизнис ТОП СТОРИИ

Технолошкиот глобален лидер „Инграм Микро” го проширува своето присуство во Македонија со отворање на Тренинг центар

Редакција
Компанијата „Инграм Микро”, која веќе над 35 години е препознаена како глобален лидер за технологија и логистика, го проширува своето присуство во Македонија со отворање...
Македонија

Во ДКСК отворен тренинг центар за јакнење на свеста и знаењето во борбата против корупцијата

Редакција
Во Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) е отворен тренинг центар поддржан од Проектот за граѓанско учество на УСАИД. Потребата за реализација на надлежноста...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Започна новиот циклус бесплатни обуки во тренинг центарот на Рудник САСА

Редакција
Единаесет млади лица ќе имаат можност да ги зголемат своите знаења и да стекнат практични вештини од областа на електротехниката и машинството, преку обуката која...
БАШ НИ Е ЌЕФ

ЕВН отвори Тренинг центар за вработени во Македонски Брод

Редакција
По повод Светскиот ден за безбедност и здравје при работа, ЕВН официјално го отвори целосно реновираниот тренинг центар за вработени во Македонски брод. Во тренинг...
Техно

ФЕИТ стана официјален центар за сертификација на Microsoft програми

Редакција
Microsoft академија и тестинг центар, денеска, беа промовирани пред студентите на Факултетот за електротехника и информациски технологии – ФЕИТ во рамки на ЕУ Дигиталната недела....