еМагазин

Tag : Агенција за администрација

Бизнис ТОП СТОРИИ

Центарот за управување со кризи вработува осум лица, плата до 28.309 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 8 државни службеници во Центарот за управување со кризи. Се бараат кандидати за раководители, соработници, помлади соработници, референти… Платите во...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 14 лица во Министерството за здравство, плата до 35.496 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за за вработување на 14 државни службеници во Министерството за здравство. Се бараат кандидати за раководители, самостојни референти, помлади референти...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 16 лица во општина Тетово, плата до 26.500 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 16 државни службеници во Општина Тетово. Се бараат кандидати за соработници, референти, самостојни референти и советници во...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Распишан оглас за вработување на 24 лица во Дирекцијата за ТИРЗ

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 24 државни службеници во Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони за следните работни места: 1. Советник за...