еМагазин

Tag : аукција

Бизнис ТОП СТОРИИ

Аукцијата на 3. октомври: Објавен проспектот за првата емисија на зелени обврзници

Редакција
Министерството за финансии (МФ) денеска го објави Проспeктот за првата емисија на зелени обврзници, нов инструмент на домашниот пазар на капитал. Првата емисија на зелената...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Денеска прва аукција за граѓанската обврзница

Редакција
Првата аукција за граѓанската обврзница во вкупен износ од околу 600 милиони денари ќе се одржи денеска. Граѓаните во изминатиот период имаа можност да запишат...
Да помогнеме

Слика со потписи од нашите репрезентативци, на аукција за лекување на двегодишниот Јаков Јанакиев

Редакција
На социјалните мрежи е понудена на аукција слика со потписи од македонските фудбалски репрезентативци со почетна цена од 1.000 евра, средства кои се потребни за...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Распродажба во УЈП: Се нудат запленети автомобили, товарни возила, деловен простор…

Редакција
На јавна аукција и во слободна комерцијална продажба закажни за 26 февруари, Управата за јавни приходи (УЈП) ќе понуди на продажба недвижни и движни предмети...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Распродажба во УЈП: Запленети автомобили и машини по багателни цени

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) на јавна аукција закажана за 29 јануари ќе понуди на продажба возила, машини и деловен простор запленети по основ на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Распродажба во УЈП: Запленети возила и машини по багателни цени

Редакција
На јавна аукција закажана за 28 декември, годинава Управата за јавни приходи (УЈП) ќе понуди на продажба автомобили, товарни возила и машини запленети по основ...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Распродажба во УЈП: Запленети автомобили, камиони, машини по багателни цени

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) на јавна аукција и во слободна комерцијална продажба закажани за 30 октомври, годинава ќе понуди повеќе автомобили, товарни возила, багери...
Бизнис ТОП СТОРИИ

УЈП распродава запленети автомобили, камиони, булдожери…

Редакција
На јавна аукција закажана за 31 август годинава, Управата за јавни приходи (УЈП) ќе понуди на продажба повеќе движни и недвижни предмети запленети по основ...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Се продава возниот парк на „Ваш курир плус“: Комбиња и камиони по багателни цени

Редакција
Стечајниот управник на  стечајниот должник друштво за услуги,промет и трговија „Ваш курир плус“ увоз-извоз ДОО Прилеп објави оглас за продажба на движниот имот на компанијата....
Бизнис ТОП СТОРИИ

Новогодишна распродажба во УЈП: По багателни цени се нудат станови, автомобили, телевизори…

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) на јавна аукција и во комерцијална продажба закажани за 27 декември, годинава нуди станови, деловен простор, автомобили, камиони, телевизори, пелени...