еМагазин

Tag : говорници

Македонија

Пратеникот Бојан Стојаноски најчесто се јавувал за збор во Собрание и најдолго зборувал

Редакција
Институт за демократија, од јуни 2014 година, го следи квалитетот на дебатата во Собранието и работата на Собранието генерално. Од јануари 2020 година, почнува четвртиот...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Под слоганот „Креативност за промени“ ќе се одржи 26. издание на фестивалот Golden Drum

Редакција
Меѓународниот фестивал на креативноста Golden Drum, оваа година, по 26-ти пат, ќе се одржи во Порторож, Словенија, од 17 до 18 октомври 2019 година. Овогодишното...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Над 30 говорници и панелисти на Балкански претприемачки самит во Скопје

Редакција
Балканскиот претприемачки самит кој на 13. септември 2019 ќе донесе над 30 говорници и претприемачи во Скопје ќе биде уникатен настан кој ќе помогне во...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Потврдени повеќе од 60 говорници на седмиот самит „Македонија 2025“

Редакција
Од 7 до 10 ноември во хотелот Мериот-Скопје, меѓународната невладина организација „Македонија2025“ по седми пат ќе го организира годишниот Самит „Македонија2025“ – динамична платформа за...