еМагазин

Tag : Гоце Илиески

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Спаси многумина, но не успеа да го победи Ковид-19: Почина Гоце Илиески, шоферот на Брза помош

Редакција
Од Ковид-19 почина Гоце Илиески, шофер на Брза помош од Прилеп, за кој цела Македонија собираше донации за лекување. Имаше 42 години и беше татко...
ЖИВОТ

Од плоштадот во Прилеп, украдена кутијата за донации за помош за Гоце Илиески, возач на Брза Помош

Редакција
Од плоштадот во Прилеп е украдена кутија со донации за Гоце Илиески, а која била поставена од страна на дуќанџиите, објави порталот infokompas.com.mk. Според дуќанџиите...
Да помогнеме

Отворени се телефонски броеви за донација за Гоце Илиeски, човекот кој помогнал на многу болни од Ковид-19, а сега нему му треба помош

Редакција
Гоце Илиeски се бори за својот живот на респиратор во Аџибадем Систина, и потребни се пари за негово лекување од Ковид-19. По апелот на социјалните...
Да помогнеме

Гоце Илиески е возач на Брза Помош од Прилеп, многу животи спасил сега сме му потребни да го спасиме неговиот од Ковид-19

Редакција
На социјалните мрежи се споделува апел за помош на Гоце Илиески, кој е возач на Брза Помош од Прилеп. Неговото семејство било заболено од Ковид-19,...