еМагазин

Tag : кумулативна инциденца

Македонија ТОП СТОРИИ

Штип има најмногу заразени со Ковид-19 на 100 илјади жители, следуваат Куманово и Скопје

Редакција
Според податоци на Институтот за јавно здравје (ИЈЗ), заклучно со 20. јуни, Штип има најмногу заразени со Ковид-19 на 100 илјади жители. “Највисока кумулативна инциденца...
Македонија ТОП СТОРИИ

Скопје, Куманово, Штип, Прилеп и Велес имаат поголема кумулативна инциденца од Дебар

Редакција
Куманово, Штип, Прилеп, Велес и Скопје според податоците на Институтот за јавно здравје (ИЈЗ), заклучно со 5. јуни, кои еМагазин секојдневно ги пренесува, имаат поголема...
Македонија ТОП СТОРИИ

Скопје има иста кумулативна инциденца како Дебар

Редакција
Скопје, каде деновиве се бележи драстичен раст на бројот на заразени со Ковид-19, има иста кумулативна инциденца како Дебар, општината која беше во карантин еден...
Македонија ТОП СТОРИИ

(Мапа) Во Куманово на 100 илјади жители, 272,6 заболени од коронавирусот, каква е состојбата по градови

Редакција
Според последните податоци, објавени вчера, во Македонија се регистрирани вкупно 1.465 заболени од коронавирусот. Кумулативната инциденца, која го покажува бројот на заболени од вирусот на...
Македонија ТОП СТОРИИ

Нов национален рекорд: Во Куманово 260 заболени од коронавирусот на 100.000 жители

Редакција
Анализата на податоците за заболените од корона вирусот во Македонија која на дневна основа ја прави Институтот за јавно здравје (ИЈЗ), а еМагазин секојдневно ја...
Македонија ТОП СТОРИИ

Национален рекорд: На 100 илјади жители 247,4 заболени од коронавирусот во Куманово

Редакција
Анализата на податоците за заболените од корона вирусот во Македонија која на дневна основа ја прави Институтот за јавно здравје (ИЈЗ), а еМагазин секојдневно ја...
Македонија ТОП СТОРИИ

(Мапа) Во Куманово на 100 илјади жители, 239,7 заболени од коронавирусот

Редакција
Анализата на податоците за заболените од корона вирусот во Македонија која на дневна основа ја прави Институтот за јавно здравје (ИЈЗ), а еМагазин секојдневно ја...
Македонија ТОП СТОРИИ

Аларм: Во Куманово кумулативната инциденца 165,4, во Дебар 176,5

Редакција
Анализата на податоците за заболените од корона вирусот во Македонија која на дневна основа ја прави Институтот за јавно здравје (ИЈЗ), а еМагазин секојдневно ја...
Македонија ТОП СТОРИИ

(Мапа) Куманово „печен“ за карантин, кумулативната инциденца над 140

Редакција
Анализата на податоците за заболените од корона вирусот која на дневна основа ја прави Институтот за јавно здравје (ИЈЗ), заклучно 11. април, покажува нов раст...
Македонија ТОП СТОРИИ

(Мапа) Кумулативната инциденца во Куманово над 127, расте и во Штип и Кочани

Редакција
Анализата на податоците за заболените од корона вирусот која на дневна основа ја прави Институтот за јавно здравје (ИЈЗ), заклучно 10. април, покажува нов раст...