еМагазин

Tag : О2 Иницијатива

ЧИСТА ОКОЛИНА

Шилегов бил надлежен за 187 од 1.000 дрвjа во Скопје и е изненаден од каде баш сега интерес за „заробените“

Редакција
Само 187 од 1.000 дрвjа на територијата на Скопје, чии што стебла се забетонирани, асфалтирани или на друг начин оштетени и поради тоа им се
ЧИСТА ОКОЛИНА

„О2 Иницијатива“: Половина од мерните станици имаат проблем, анализата на Владата за намалувањето на загадувањето не важи

Редакција
Од вкупно 18 станици во цела држава, на 10 не работат дали еден, дали повеќе инструменти. Што значи дека повеќе од пола мерни станици во
ЧИСТА ОКОЛИНА

Проектирани се пари за заштита на животната средина во предлог-буџетот, уверува премиерот Заев

Редакција
Премиерот Зоран Заев по денешните реакции на невладината „О2 Иницијатива“ дека во презентацијата на проекциите за буџетот за 2019 година на ниту едно место не