еМагазин

Tag : приход

Бизнис

Пораст на приходите на „Прилепска пиварница“

Никола Осило
„Прилепска пиварница“ во 2018 година оствари вкупен приход во износ од 1.923.188.279 денари кој во споредба со остварениот вкупен приход во 2017 година бележи пораст