еМагазин

Tag : Сајтрокс

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Која е македонската компанија „Сајтрокс“, која е санкционирана од САД

Редакција
Македонската компанија „Сајтрокс“, која во јули лани заврши на „црната листа“ на САД, сега е ставена и на листата за санкции на американското Министерство за финансии....
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Која друга компанија освен “Сајтрокс“ е на црната листа на САД, а е поврзана со Македонија

Редакција
Поради шпионски софтвер за следење, македонската компанија “Сајтрокс“, САД ја ставија на црната листа. Таа заврши на листата заедно со уште три меѓусебно поврзани компании...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Која е македонската компанија „Сајтрокс“, која САД ја стави на црната листа

Редакција
Американското министерство за трговија вчера на црната листа ја стави македонската компанија Сајтрокс поради шпионски софтвер за следење. Таа се најде на листа заедно со...
Бизнис ТОП СТОРИИ

(Фото) Македонската компанија „Сајтрокс“ ставена на црната листа на САД

Редакција
Македонската компанија „Сајтрокс“, Бирото за индустрија и безбедност на Министерството за трговија на САД ја стави на т.н. црна листа заедно со три други компании...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Која е македонската компанија „Сајтрокс“, која е на „шпионската листа“ на Фејсбук

Редакција
Македонската компанија „Сајтрокс“ (Cytrox) е помеѓу седумте фирми на кои „Мета“ (Фејсбук) им забрани пристап до нејзините социјални мрежи Фејсбук, Инстаграм и Вотсап, поради тоа...