еМагазин

Tag : Каргомакс

Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕСМ склучи договор за набавка на теренски возила со Каргомакс вреден 633,1 илјади евра

Редакција
Акционерско друштво за производство на електрична енергија, Електрани на Северна Македонија (ЕСМ) Скопје, во државна сопственост, склучи договор за набавка на теренски возила за РЕК...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Каргомакс“ го доби тендерот на „Комунална хигиена“ за набавка на три цистерни вреден 287.000 евра

Редакција
ЈП Комунална хигиена Скопје по распишаниот тендер за набавка на три цистерни до 10 м3 склучи договор со друштвото за трговија и посредување „Каргомакс“ ДООЕЛ...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Каргомакс“ го доби тендерот на „Комунална хигиена“ за набавка на две специјални возила вреден 459.000 евра

Редакција
ЈП Комунална хигиена Скопје по распишаниот тендер за набавка на две специјални комунални возила за собирање и транспортирање на комунален отпад со страничен утовар од...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Каргомакс“ го доби тендерот на ЈП Градски паркинг за набавка на пајак-возила и камион „тежок“ 345.000 евра

Редакција
ЈП Градски Паркинг – Скопје по распишаниот тендер за набавка на товарни возила (2 специјални возила пајак и кипер камион) склучи договор со друштвото за...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Каргомакс“ го доби тендерот на Град Скопје за набавка на две комунални возила вредни 459.000 евра

Редакција
Град Скопје по распишаниот тендер за набавка на две специјални комунални возила за странично собирање и транспортирање на комунален отпад од статични контејнери од 2.200...