еМагазин

Tag : Ганка

МОЈ СТАВ ТОП СТОРИИ

Дојде време културните работници да плачат по власта на ВМРО-ДПМНЕ и Ганка

Никола Осило
Не престануваат реакциите во јавноста по контроверзната распределба на средствата на Министерството за култура од Годишните конкурси за финансирање проекти од национален интерес во културата