еМагазин

Tag : трезор

Македонија

Судењето на Мијалков за „Трезор“ почнува од почеток

Редакција
Поради протек на 90 денови од последното судење, формално од почеток почна судењето за предметот „Трезор“ на Специјалното јавно обвнителство (СЈО), пренесува А1он. Поранешниот прв...
Македонија

Јавноста исклучена од „Трезор“, за да се сослуша поранешен инженер од УБК

Редакција
Судот ја исклучи јавноста од судењето за набавката на опрема за следење на комуникациите за потребите на Петтата управа при УБК поради сослушување на сведок,...
Македонија

Продолжуваат судењата за „Трезор“, „Титаник“, „Триста“ и „Тарифа“

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје за денеска се закажани рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство (СЈО), „Трезор“, „Титаник“, „Триста“ и „Тарифа“. Во „Трезор“ првообвинет...
Македонија

На судењето за „Трезор“ исклучена јавноста, сведочи вработена во УБК

Редакција
Со сведочење на Александра Николовска вработена како инженер во Управата за безбедност и контраразузнавање при МВР во Кривичниот суд продолжи рочиштето за предметот „Трезор“  на Специјалното...
Македонија

Нови рочишта за „Талир“, „Трезор“ и „Шпион“

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје за денеска се закажани рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство (СЈО), „Талир“, „Трезор“ и „Шпион“. Во случајот „Талир“ обвинети...
Македонија

Нови рочишта за „Маџар телеком“, „Трезор“, „Монструм“ и „Транспортер“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да се одржат рочишта за „Маџар телеком“, „Трезор“, „Монструм“ и „Транспортер“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Судењето за...
Македонија

Мијалков на суд: Продолжува судењето за „Трезор“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје денеска е закажано ново рочиште за случајот за набавката на електронско-комуникациска опрема за потребите на Петтата управа при Управата за...
Македонија

Вработени во УБК сведочат во „Трезор“, јавноста исклучена по барање на СЈО

Редакција
Судот ја исклучи јавноста од судењето за „Трезор“ односно набавката на електронско-комуникациска опрема за потребите на Петтата управа при Управата за безбедност и контраразузнавање (УБК)...
Македонија

Канческа Милевска и Мијалков на суд: Нови рочишта за „Тендери“ и „Трезор“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје денеска се закажани нови рочиште за предметите „Тендери“ и „Трезор“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Случајот „Тендери“ се наоѓа во...
Македонија

Нови рочишта за „Титаник“, „Тотал“ и „Трезор“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд за денеска се закажани нови рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство (СЈО), „Титаник“, „Тотал“ и „Трезор“. Предметот „Титаник“, што се однесува...