еМагазин

Tag : тарифа

Македонија ТОП СТОРИИ

Екс директорот на ЕЛЕМ, Бошковски осуден на три години затвор за случајот „Тарифа“

Редакција
Поранешниот генерален директор на ЕЛЕМ, Дејан Бошковски е осуден на три години затвор за злоупотреба на службена положба и овластувања во случајот “Тарифа“, кој го...
Македонија

Продолжуваат судењата за „Таргет-Тврдина“, „Тарифа“, „Топлик“ и „Триста“ на СЈО

Редакција
Во Основниот кривичен суд во Скопје за денеска се закажани нови рочишта за предметите „Таргет-Тврдина“, „Тарифа“, „Топлик“ и повторената постапка за „Триста“ на Специјалното јавно...
Македонија

Нови рочишта за „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“ на СЈО

Редакција
Во Основниот кривичен суд во Скопје за денеска се закажани нови рочишта за предметите „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Случајот „Тотал“...
Македонија

Нови рочишта за „Титаник“, „Тортура“ и „Тарифа“ на СЈО

Редакција
Во Основниот кривичен суд во Скопје денеска се закажани нови рочишта за „Титаник“, „Тортура“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Случајот „Титаник“ се однесува...
Македонија

Нови рочишта за „Траекторија“ и „Тарифа“ на СЈО

Редакција
Во Основниот кривичен суд Скопје денеска треба да се одржат нови рочишта за случаите „Траекторија“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Случајот „Траекторија” се...
Македонија

Нови рочишта за „Триста“, „Титаник“ и „Тарифа“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје за денеска се закажани рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство (СЈО), „Триста“, „Титаник“ и „Тарифа“. Во „Триста“ обвинет е...
Македонија

Продолжуваат судењата за „Трезор“, „Титаник“, „Триста“ и „Тарифа“

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје за денеска се закажани рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство (СЈО), „Трезор“, „Титаник“, „Триста“ и „Тарифа“. Во „Трезор“ првообвинет...
Македонија

Продолжуваат судењата за „Монструм“, „Траекторија“ и „Тарифа“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да се одржат нови рочишта за „Монструм“, „Траекторија“ и „Тарифа“. Случајот „Монструм“, кој се однесува за петкратното убиство...
Македонија

Нови рочишта за „Талир“, „Тортура“ и „Тарифа“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје денеска се закажани нови рочишта за „Талир“, „Тортура“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Во случајот „Талир“ обвинети се...
Македонија

Нови рочишта за „Монструм“, „Тарифа“ и „Триста“

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да се одржат рочишта за „Тарифа“, „Монструм“ и „Триста“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Случајот „Монструм“, кој се...