еМагазин

Tag : „Тотал“

Македонија

Судењето на Латас за „Тотал“ одложено оти немало кој да пушта „бомби“

Редакција
Денешното рочиште за случајот „Тотал“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО), беше одложено оти како што соопштија од Кривичниот суд, немало кој да ги пушта „бомбите“
Македонија

Нови рочишта за „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“ на СЈО

Редакција
Во Основниот кривичен суд во Скопје за денеска се закажани нови рочишта за предметите „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Случајот „Тотал“
Македонија

Нови рочишта за „Таргет-Тврдина“, „Тотал“ и „Триста“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје за денеска се закажани нови рочишта за предметите „Таргет-Тврдина“, „Тотал“ и „Триста“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Во предметот „Таргет-Тврдина“
Македонија

Нови рочишта за „Тортура“, „Тарифа“, „Т.Н.Т.“ и „Тотал“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје денеска продолжуваат судењата за случаите „Тортура“, „Тарифа“, „Т.Н.Т.“ и „Тотал“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Предметот „ТНТ“, се наоѓа во
Македонија

Нови рочишта за „Титаник“, „Тотал“ и „Трезор“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд за денеска се закажани нови рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство (СЈО), „Титаник“, „Тотал“ и „Трезор“. Предметот „Титаник“, што се однесува
Македонија

„Тотал“ на СЈО одложен поради спреченост на претседателот на судечкиот совет

Редакција
Поради спреченост на претседателот на судечкиот совет, одложено е денешното рочиште за предметот „Тотал“. Новото судско рочиште е закажано за 21 декември во 10 часот.
Македонија

Болест на судијката го одложи рочиштето за „Тотал“

Редакција
Поради болест на судијката Софче Гаврилова Ефремова одложено е денешното рочиште за предметот „Тотал“ на СЈО, во кој е обвинет новинарот Драган Павловиќ-Латас. Павловиќ-Латас е обвинет
Македонија

Завршни зборови за Јанкулоска во „Тенк“, нови рочишта за „Тотал“, „Тортура“ и „Тарифа“

Редакција
Во Кривичниот суд за денеска закажани се завршни зборови за предметот „Тенк“ во кој се води одвоена постапка против обвинетата поранешна министерка Гордана Јанкулоска, како и
Македонија

Судењето за „Тотал“ одложено поради промена на сопственичката структура на правното лице „Медијамакс“

Редакција
Судењето за предметот „Тотал“ на Специјалното јавно обвинителство се одложува за 3 октомври поради настаната промена на сопственичката структура на правното лице „Медијамакс“, кое заедно
Македонија

Нови рочишта за „Титаник“, „Тенк“ и „Тотал“

Редакција
Во Кривичниот суд денска треба да продолжат судењата за три предмети на СЈО – „Титаник“, „Тенк“ и „Тотал“. Последното рочиште за „Титаник“ на 12 септември