еМагазин

Tag : Арафат Муареми

На кафе во Кантина ТОП СТОРИИ

Како детето што постојано бара адреналин, Арафат Муареми, стана директор на Управата за финансиска полиција

Помалку од две години Управата за финансиска полиција ја води Арафат Муареми (37). Во овој период оваа државна институција поднесе неколку кривични пријави за мега...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Запознајте ги чуварите на јавните пари: Како инспекторот Муареми стана директор на Управа за финансиска полиција

Редакција
Во серијал, еМагазин Ве запознава со чуварите на јавните пари. Арафат Муареми, директор на Управа за финансиска полиција и пред да дојде на оваа функција...
Бизнис

Како гледаат на соработката со Тевдовски, Лукаревска, Танасоски, Муареми и Трендафиловски

Редакција
Новата година, министерот за финансии, Драган Тевдовски, ја стартуваше со посета на Управата за јавни приходи (УЈП), Царинската управа, Управата за финансиска полиција и Управата...