еМагазин

Tag : дупка

БЕСПАРИЦА

Од Министерство за труд и социјална политика велат дека ја стабилизирале дупката од 15 милијарди денари во ПИОМ

Редакција
Неодговорното однесување на претходното раководство, погрешните политики и ад-хок покачувања на пензии, надвор од законската рамка за 10 години направи дупка од околу 15 милијарди
ТОП СТОРИИ ЧИСТА ОКОЛИНА

Убава вест: Озонската обвивка се обновува, дупката на Антарктикот се намалува

Редакција
Новиот извештај на Обединетите нации покажува дека озонската обвивка на Земјата се обновува и се намалува озонската дупка на Антарктикот. Озонската обвивка ја заштитува планетата