еМагазин

Tag : медицински сестри

Бизнис

Клиниката за урологија вработува медицински сестри, плата од 19.000 денари

Никола Осило
ЈЗУ Универзитетска Клиника за урологија распиша оглас за вработување на шест лица на работно место медицинска сестра -техничар со завршено средно медицинско училиште. Работното време
Бизнис ТОП СТОРИИ

Центарот за јавно здравје – Скопје вработува 14 лица, плата до 33.727 денари

Никола Осило
ЈЗУ Центар за јавно здравје Скопје распиша оглас за вработување на здравствени работници и здравствени соработници на неопределено време. Се бараат кандидати за следните работни