еМагазин

Tag : менаџмент

Бизнис ТОП СТОРИИ

Колкави се платите на менаџментот на Дебарски Бањи-Цапа

Редакција
Дебарски Бањи-Цапа АД Дебар во Годишниот извештај за минатата година, објавен на Македонската берза, ги објави платите и примањата на менаџментот. Меџит Цапа, председател на...
Бизнис

Смени во менаџментот на Макотекс

Редакција
Од Макотекс преку Македонската берза информираат дека во Централниот регистар е извршен упис на промена во составот на Одборот на директори на компанијатата, при што...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Тиквеш ги објави примањата на менаџментот: Колкава плата има Светозар Јаневски?

Редакција
Винаријата Тиквеш, традиционално во Годишниот извештај за работењето на компанијата, објавен преку Македонската берза, ги објави платите на менаџментот. ПОВРЗАНИ ВЕСТИ Колкави се примањата на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

За бруто примања на менаџментот на Пекабеско лани потрошени 11,1 милиони денари

Редакција
Износот на бруто примањата на Одборот на директори од остварување на нивната функција во Пекабеско АД за 2018 година изнесува 11.107.766 денари, стои во годишниот...
Бизнис ТОП СТОРИИ

За плати, надоместоци, награди на менаџментот на Оилко, лани исплатени 4,3 милиони денари

Редакција
Минатата година по основ на нето примања за плати, надоместоци за плата, по основ на други права и по основ на награди, на управителот и...
Бизнис ТОП СТОРИИ

На менаџментот на Витаминка лани исплатени надоместоци од 15,6 милиони денари

Редакција
На членовите на органот на управување на Витаминка АД Прилеп лани им се исплатени надоместоци во висина ос 15,618 илјади денари, стои во годишниот извештај...
Бизнис ТОП СТОРИИ

За надоместоци на Управниот одбор на Стопанска банка Скопје лани исплатени 32,5 милиони денари

Редакција
На Управниот одбор на Стопанска банка – Скопје минатата година му е исплатена сума за надоместоци од 32.591.932 денари (фиксен надомест: 25.627.182, варијабилен надомест: 6.964.750...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Колкави плати и надоместоци има менаџментот на БИМ Свети Николе

Редакција
Во Годишниот извештај за работењето за минатата година, објавен преку Македонската берза, БИМ АД Свети Николе ги објави платите и надоместоците на Одборот на директори:...