еМагазин

Tag : обесштетување

Бизнис

Почна обесштетувањето на граѓаните на кои не им беа уплаќани придонесите во вториот пензиски столб

Редакција
Првата уплата од државата кон двете приватни пензиски друштва за оштетените осигуреници на кои со години не им биле плаќани придонеси во вториот пениски столб...