еМагазин

Tag : подготовка

Локално ТОП СТОРИИ

Објектите да се проверат дали се подготвени за грејната сезона, повикуваат од ЕСМ

Редакција
ЕСМ ги повикува потрошувачите да ги завршат интервенциите на внатрешната грејна инсталација, да овозможат пристап на екипите на компанијата до топлинската станица и да обезбедат...
ЖИВОТ

Ковид-19 вакцина: Како да се подготви телото за силен имунолошки одговор и минимална реакција

Редакција
Како што расте бројот на вакцинации ширум светот, така расте и бројот на совети за како да се подготви телото за силен имунолошки одговор и...
Македонија

Агенцијата за храна годинава открила 237.774 килограми небезбедна храна

Редакција
Во пресрет на новогодишните празници, а со цел спречување на евентуална продажба на небезбедна храна на граѓаните во услови на зголемена продажба и потрошувачка, инспекциските ...
Локално

Градот се подготвува за Нова година: Скопје ќе добие новогодишна населба Винтерленд

Редакција
Новогодишна населба на плоштадот „Македонија“ со украсени куќички, вештачки снег, катчиња за игра и смеа и секојдневна програма што ќе биде интересна за граѓаните, ова...