еМагазин

Tag : Атлантис

Бизнис

Струмичката „Атлантис“ го доби тендерот на КХВ за резервација и набавка на авиобилети вреден 19.000 евра

Редакција
Комисијата за хартии од вредност по распишаниот тендер за избор на правно лице за резервација и набавка на авиобилети склучи договор со друштвото за туризам...
Бизнис

Струмичката „Атлантис“ го доби тендерот на „ГА-МА“ за набавка на авионски превоз вреден 32.500 евра

Редакција
„ГА-МА“ АД – Скопје по распишаниот тендер за набавка на авионски превоз за вработените склучи договор со друштвото за туризам и угостителство „Атлантис“  ДООЕЛ Струмица....
Бизнис

Струмичката „Атлантис“ го доби тендерот на Владата за набавка на хотелски услуги вреден 81.000 евра

Редакција
Владата – Генерален секретаријат по распишаниот тендер за набавка на хотелски услуги во земјата и странство преку туристичка агенција склучи договор со друштвото за туризам...
Бизнис

„Атлантис“ го доби тендерот за Министерството за правда за авионски билети и летови за екстрадикција вреден 76.000 евра

Редакција
Министерството за правда по распишаниот тендер за набавка на услугата за резервација на авионски билети и организација на специјални летови за екстрадиција за потребите на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Струмичката „Атлантис“ го доби тендерот на ЕСМ за набавка на авиобилети вреден 39.000 евра

Редакција
Акционерско друштво за производство на електрична енергија „Електрани на Северна Македонија“ (ЕСМ), во државна сопственост по распишаниот тендер за резервација и набавка на авиобилети склучи...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Струмичка „Атлантис“ го доби тендерот на ЈП за државни патишта за набавка на авио-билети и хотелско сместување вреден 57.000 евра

Редакција
Јавното претпријатие за државни патишта по распишаниот тендер за набавка на авионски билети и хотелско сместување во времетраење од три години склучи договор со друштвото...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Тендер „тежок“ 56.000 евра: Струмичката „Атлантис“ ќе организира службени патувања за вработените во АЕК

Редакција
Агенција за електронски комуникации по распишаниот тендер за набавка на услуга за организирање на службени патувања и хотелски сместувања за вработените на АЕК склучи договор...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Кои се најуспешните туристички агенции во Македонија

Редакција
Фибула ер травел – Скопје, Еуросава – Скопје, Атлантис – Струмица и Фалкон травел –Скопје се прогласени за најуспешни туристички агенции од страна на Министерството...