еМагазин

Tag : пратеници

Македонија ТОП СТОРИИ

Пратениците нема поединечно да добиваат средства од буџетот за референдумската кампања

Редакција
Водењето јавна кампања не подразбира  дека Собранието, како овластен предлагач, ќе дели средства поединечно на секој од 120-те пратеници за нивно водење кампања за референдумот
Македонија

Во понеделник завршува одморот за пратениците

Редакција
Пратениците од понеделник по летниот одмор започнуваат со своите вообичаени активности во Собранието. Во текот на следната недела се очекува да бидат соопштени и информации