еМагазин

Tag : примања

Бизнис ТОП СТОРИИ

Комерцијална ги објави примањата на членови на НО, Димитрова, Фити и Максимовска-Стојкова

Редакција
Во Годишниот извештај за минатата година, објавен преку Македонската берза, Комерцијална банка АД Скопје објави дел од примањата на членовите на Надзорниот одбор (НО), надвор...
Бизнис ТОП СТОРИИ

На двајца членови на Одборот на директори на Макстил лани исплатени 9,6 милиони денари

Редакција
Во текот на минатата година на двајца извршни членови на Одборот на директори на Макстил АД Скопје им се исплатени 9.692.250 денари бруто за плата,...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Колкави биле примањата на Управниот и Надзорниот одбор на Макпетрол лани

Редакција
Во текот на 2021 година, членовите на Управниот одбор на Макпетрол АД Скопје оствариле нето-примања по основ на плата и надоместоци на плата, по основ...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Мода од Свети Николе ги објави примањата на Одборот на директори

Редакција
Во годишниот извештај, објавен на Македонската берза, Мода АД Свети Николе ги објави примањата на Одборот на директори: ПОВРЗАНИ ВЕСТИ “Мода“ од Свети Николе во...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Колкави биле примањата на членовите на Надзорниот одбор на Тиквеш лани

Редакција
Во Годишниот извештај за минатата година, објавен преку Македонската берза, Тиквеш АД Кавадарци ги објави примањата и надоместоците на дел од членовите на Надзорниот одбор...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Колкави биле примањата на членовите на Надзорниот одбор на Стопанска банка Скопје лани

Редакција
Во Годишниот извештај за минатата година, објавен преку Македонската берза, Стопанска банка АД Скопје (СБ), ги објави и примањата и надоместоците на дел од членовите...
БЕСПАРИЦА

Сите детали: Објавен огласот за финансиска поддршка за струја за лицата со ниски примања

Редакција
Објавен е јавниот повик за финансиска поддршка за потрошена електрична енергија за лицата со ниски примања. За таа цел, обезбедени се 60 милиони денари. Според...
Македонија

Здравствени работници од болницата во Прилеп реагираат дека со месеци работат без пари и договор

Редакција
Mедицински сестри и болничари ангажирани во ковид кризата во болницата со општа надлежност „Борка Талески“ во Прилеп, со работни обврски во модуларната болница и на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Шест членови на Управниот одбор на „Макпетрол“ лани имале примања од 744.000 евра

Редакција
Во текот на 2020 година, членовите на Управниот одбор на „Макпетрол“ АД Скопје оствариле нето-примања по основ на плата и надоместоци на плата, по основ...
Бизнис

Колкави биле примањата на Управниот и Надзорниот одбор на Реплек лани

Редакција
Во годишниот извештај за работењето во текот на минатата година, објавен преку Македонската берза, од Реплек АД Скопје информираат и за примањата на Управниот и...