еМагазин

Tag : Сухејл Фазлиу

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Нема ни куќа, ни стан, ама има два автомобили: Каков имот пријавил разрешениот министер Сухејл Фазлиу

Редакција
Сухејл Фазлиу и официјално не е повеќе министер за локална самоуправа, откако вчера беше разрешен од страна на Собранието. еМагазин го разгледа неговиот анкетен лист...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Што пишува во биографијата на разрешениот министер Сухејл Фазлиу

Редакција
Сухејл Фазлиу и официјално не е повеќе министер за локална самоуправа, откако вчера беше разрешен од страна на Собранието. Што пишува во неговата биографија? Дипломирал...
ДОБРОСОСЕДСТВО

На располагање 4.930.000 евра за проекти за прекугранична соработка со Албанија

Редакција
Министерот за локална самоуправа Сухејл Фазлиу денеска учествуваше на информативната средба за промоција на процесот на консултации за идентификување идеи за стратешки проекти во рамките...
Македонија

Советот на Општина Струга можел да го спречи набавувањето на автомобилот на Мерко

Редакција
До крајот на јуни се очекува општините да ги завршат преговорите со доверителите, а до крајот на годината да ги вратат долговите. Општините имаат обврска...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Министерот Фазлиу не ги бендисува мензите по институциите, повеќе си претпочита ресторани

Редакција
Алатката за отчетност на Владата за периодот јуни-ноември 2018 година покажува дека министерот за локална самоуправа Сухејл Фазлиу, не претпочита да користи угостителски услуги преку мензи,...
Македонија ТОП СТОРИИ

Фазлиу реагира на кривичната од Финансиска полиција: Се бара криминал таму каде што не му е место, а се затвораат очи таму каде што и слепиот го гледа

Редакција
Министерот за локална самоуправа Сухејл Фазлиу реагира во однос на, како што вели, јавните обвинувања од страна на медиумите, а во име на финансиската полиција...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавил министерот за локална самоуправа, Сухејл Фазлиу

Редакција
Финансиската полиција вчера соопшти дека поднела кривична пријава против министерот за локална самоуправа, Сухејл Фазлиу и неговиот претходник Лирим Шабани, за незаконска исплата на хонорари...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Кој е Сухејл Фазлиу, министерот за локална самоуправа кој доби кривична

Редакција
Финансиската полиција вчера соопшти дека поднела кривична пријава против министерот за локална самоуправа, Сухејл Фазлиу и неговиот претходник Лирим Шабани, за незаконска исплата на хонорари...