еМагазин

Tag : петиција

ЖИВОТ

Петицијата против пушењето во затворен простор до сега ја потпишале над 28 илјади граѓани

Редакција
Петицијата „Стоп за пушење во затворен простор“, досега ја потпишале над 28.500 граѓани. “Да се врати законот против пушење во затворен простор во функција, доста...
ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Петиција „СТОП за пушењето во затворен простор“, до сега ја потпишале 4.000 граѓани

Редакција
Зоран Николов стартуваше петиција „СТОП за пушењето во затворен простор“. Целта на оваа петиција е да се врати Законот против пушење во затворен простор во...
Македонија

На интернет петиција за поддршка на просветниот инспектор Ѓорги Илиевски

Редакција
На интернет е покренета петиција за поддршка на просветниот инспектор Ѓорги Илиевски. Станува збор за инспекторот кој соопшти дека неколку функционери незаконски се стекнале со факултетски звања...